Lichaamsverzorging - Endermologie / LPG

Net zoals regelmatige fysieke inspanningen en een uitgebalanceerd dieet aanbevolen zijn om gezond te blijven, is het ook belangrijk om de cellen een boost te geven zodat ze optimaal blijven functioneren. Het is meer dan een gewone behandeling. Het is een nieuwe routine voor gezondheid/anti-veroudering/schoonheid die al bijna dertig jaar wordt toegepast door miljoenen vrouwen. Endermologie® deel laten uitmaken van uw dagelijks leven betekent kiezen voor een intelligente, verantwoorde en gezonde levensstijl die is gericht op het beschermen van uw lichaam en gezicht tegen de tand des tijds.

De LPG-behandelingskop die is uitgerust met de Motorized Pulsating Flap-technologie stimuleert de fibroblasten (jeugdigheidscellen), die de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluronzuur heractiveren - stoffen die essentieel zijn voor de stevigheid, het volume en de soepelheid van de huid.

De LPG-behandelingskop die is uitgerust met de Independent Motorized Roller-technologie stimuleert de adipocyten (afslankingscellen). Opgeslagen vet wordt vrijgegeven. Dit werkt zelfs bij vet dat bestand is tegen diëten en fysieke inspanning.