Gelaatscorrecties - Face lifts

Er is een lift methode voor iedereen:

Face en halslift: de klassieke lifts. Uw chirurg maakt een insnijding aan de oren en haarrand, en spant uw huid aan. Nadat de onderliggende structuren verstevigd zijn.
Midfacelift of CML-lift: we liften alleen het middelste deel van uw gezicht. Via een onderooglid incisie halen we uw wangen terug naar boven, waarbij de neus-lip plooi en de "hangwangetjes" ook verbeteren.
De MACS-lift: is een facelift met een kortere incisie. Met een minder uitgebreide ingreep krijgt u zo u ervoor in aanmerking komt - een even goed resultaat als met de volledige face en halslift.
Voorhoofdslift: als u veel rimpels op het voorhoofd hebt en uw wenkbrauwen doorgezakt zijn. We maken een aantal kleinere incisies tussen de haren en trekken we uw voorhoofd weer strak. In tegenstelling tot de botoxbehandeling is deze techniek definitief.
Wenkbrauwlift: Zijn uw wenkbrauwen zo diep doorgezakt dat u er tegenaan kijkt? In dit geval volstaat een ooglidcorrectie niet. U laat best de wenkbrauwen liften. Dit kan door een voorhoofdslift die huid boven de wenkbrauw direct wegneemt, met behulp van endoscopische technieken of met behulp van trekhechtingen.
Draadlift: Ziet u erg op tegen een uitgebreide ingreep dan kan er ook onder plaatselijke verdoving draden met weerhaakjes worden gebruikt om de weefsels wat op te spannen. Een elegante en eenvoudige methode waar u wel goede maar geen langdurige resultaten van mag verwachten.

Lokale of gehele verdoving
Afhankelijk van de gekozen techniek kiezen we voor algehele of plaatselijke verdoving. U kunt vaak dezelfde dag weer naar huis, maar bij uitgerbreidere ingrepen raden we u aan een nachtje in het ziekenhuis te blijven.

Verfrissend en verjongend
De tijd terugdraaien kunnen we niet. Ervoor zorgen dat u weer een meer zorgeloze, jongere uitstraling krijgt, wél. Na een facelift ziet u er levendiger en frisser uit.

Natuurlijk verouderingsproces
Onze huid weerspiegelt onze levenservaring: die vertoont dan tekenen van veroudering. Ze verliest haar elasticiteit en er verschijnen rimpels, plooien en diepere lijnen. Onze erfelijke aanleg, de zon en onze levensstijl beïnvloeden dit proces.