vacature voor receptioniste

Duinbergen  Clinic

Duinbergen Clinic bestaat uit een Kliniek en een MediSpa. Duinbergen Clinic behoort tot de meest vooraanstaande focusklinieken voor plastische chirurgische zorg in België. Het zorgaanbod bestaat uit esthetische chirurgie, esthetische geneeskunde, laser en vaatbehandelingen aangevuld met diverse zorgprogramma’s op het gebied van huidverbetering. Duinbergen is een leidende speler op het gebied van kwaliteit, innovatie, resultaat, veiligheid, service en zorg. Met een team van 14 (zorg)professionals bieden wij onze patiënten een hoge kwaliteit en persoonlijke service.

Onze doelstelling is om een positieve bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze patiënten. Wij maken onze dienstverlening elke dag beter en stellen de patiënt centraal. Wij willen op het gebied van kwaliteit, innovatie, service en resultaat onze leidende positie in het Belgische zorglandschap verder ontwikkelen en verbeteren.

Voor onze kliniek gevestigd in Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een receptionist.

Functieomschrijving:

Als receptionist ben je verantwoordelijk voor de communicatie met patiënten en het coördineren van o.a administratieve, medisch ondersteunende en  logistieke activiteiten. De receptionist is het aanspreekpunt voor de patiënten aan de balie en telefoon.

Je neemt deel aan teamvergaderingen en werkbesprekingen. Je beantwoordt de telefoon en voert daaruit voortvloeiende acties uit. Je bent nauwkeurig, collegiaal, initiatiefrijk, patientvriendelijk en representatief. Je hebt ambitie en streeft naar een hoge mate van kwaliteit in je werkzaamheden. Je spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Jouw taken bestaan uit:

Adviseren en informeren over behandelingen in het algemeen en over producten.

Kassabeheer en bestellingen

Voorlichting geven over nazorg en behandelingen

Beheer van patiëntendossiers en plannen van (vervolg)afspraken

Overige voorkomende administratieve werkzaamheden (verwerken van inkomende email, post e.d.)

Opnemen van telefoon en inplannen consultaties

Ontvangen en begeleiden van patiënten

Functie-eisen:

Goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling

Proactieve instelling

Kennis van MS Office en handigheid met softwareprogramma’s.

Representatief voorkomen en goede sociale vaardigheden

Hogeschool werk of denkniveau.

Wij bieden:

Duinbergen heeft een platte, informele werksfeer. Ons team richt zich op de patiënt en onze focus is het leveren van de beste zorg en het hoogst haalbare serviceniveau. Duinbergen heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie betreft 24-38 uur per week op locatie in de Duinbergen Clinic gelegen in Knokke-Heist.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv en motivatie per mail of neem contact op voor meer informatie:
m.steinmann@duinbergenclinic.be
+32 50 530 640